玩防水防塵!最新 Razer 機械鍵盤 BlackWidow Ultimate

做嘢做到溫溫燉燉,諗住啪杯咖啡上一上電,哎啊!倒瀉晒落個 Keyboard 度,冇晒反應,宣佈即時死亡。公司唔會要你賠嘅,不過去搵 IT 同事換過個 Keyboard,搞完一大輪,今晚又要 OT 囉。

電競設備開發商 Razer 最新推出的機械鍵盤 BlackWidow Ultimate 可能好啱論盡嘅你 ! 擁有八千萬次按鍵使用壽命,50g 的按鍵力道令打字或打機都打得更實淨,按鍵當然不少得 Razer 的招牌綠色 LED ,背光燈還可以逐粒個別編程以設定動態燈光效果。

有人話過「鍵盤仲污糟過廁所板」,而 BlackWidow Ultimate 有 IP54 認證,防水防塵,唔怕倒瀉嘢之餘,整污糟仲可以用水清潔一下。BlackWidow Ultimate 現時已於 Razer 官網發售,香港售 HK$899 仲包埋免費送貨。

Facebook Comments