至潮 Halloween 造型!扮 Snapchat 熱狗只需六百幾蚊

如果仲未諗到 Halloween 扮咩好,仲扮 Joker 同 Harley Quinn 會唔會太 out 啊。Snapchat 就有個好提議。Snapchat 內有不少得意 Filter,而這隻以 AR 方式呈現的跳舞熱狗,近期在網上成為大熱 memes 的主角,令佢變成無處不在。

未諗到 Halloween 扮咩好嘅話,Snapchat 的官方 Amazon 網店就推出了這隻跳舞熱狗的服裝,只要著起就可以扮成這隻熱狗周街跳舞。服裝使用兩件式設計,不論上身衫及下身褲,顏色都與原裝極相近,由頭上的頭套到腳部的鞋都給你 100% 的跳舞熱狗體驗。

熱狗套裝於 Snapchat 的官方 Amazon 網店公開發售,更只賣 $79.9 美元,即約 $625 港元。只要六百幾蚊,就可以將原本以 AR 擴增實境呈現的熱狗,變成實實在在的實境,其實都好抵下,而家仲要免運費!不過運輸需時,大家要買就趁手啦,如果唔係點趕得切 Halloween 著出黎威!

Facebook Comments