像真度超高 ! 女生妄想錯覺Tee即升Cup (多圖)

cuptee_feature image

之前我地都介紹過類似背心,大玩 3D 立體視覺欺騙男仔的大腦,不過上次果件效果一般,反而日本這件新 妄想錯覺Tee (妄想マッピングTシャツ),正面睇真的一樣,各位有需要的女生,這件Tee會是今個夏天必買item。

其實這間ekoD Works 公司出過不少妄想錯覺系列,今次這件妄想錯覺Tee較為密實, 靠正面格仔圖案令男生產生錯覺,令人覺得相當有份量,像真度相當高,正面睇同真冇分別嘅,側面睇就去回現實,搞突又好像有點用。不過也難為個Model,相信她不想展示側面給人看吧。這件 妄想錯覺Tee 賣約$275,6月尾到貨,有興趣不妨買一件。

重有其他系列,不妨睇睇。

來源:vvstore

 

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

Facebook Comments