唔怕撳爆個掣! Switch 勁靚 Super Mario 搖桿保護蓋

marioswitch_feature image

打開機的你都知一旦遊戲開始,真是集中精神出盡力撳掣,老媽和女友叫咩名都未必知。所以手掣會壞都好正常,買搖桿保護蓋都好合理。但 Switch 的保護蓋怎可以隨便,所以遊戲配件生產商 Hori 得到任天堂授權推出印有孖寶兄弟元素的 Super Mario Analog Caps。

613g35f40eL._AC_SL1500_

任天堂 Switch 專用的 Super Mario Analog Caps 一套 4 粒,分別代表兩名主角 Mario 和 Luigi,還有星星和蘑菇的設計,fans可以隨意搭配。模擬搖桿保護蓋可以防止手滑和增加靈敏度,售價約$70 ,8月底正式發售。作為老任 fans 不要錯過。

123

來源:i4u

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

Facebook Comments