7蚊起做 KOL ! 俄羅斯自動售賣機賣 IG 粉絲

ig_feature image

現今社交媒體平台,買 likes 同 followers 都不少是好常見的事,不過做法通常都是網上交易,暗地裡進行。但看來俄羅斯需求相當強勁,在商場直接出現一部 IG 自動販賣機,只要入錢就可以為自己 IG 買 followers 和 likes ,相當光明正大。

http-hypebeast.comimage201706russia-instagram-likes-vending-machines-01

俄羅斯記者 Alexey Kovalev 早前在俄羅斯莫斯科商場就看到這部 IG 自動販賣機,消息指背後是由印度公司運作並在以色列「生產」likes 同 followers。而定價方面,100個 likes 約$7,100個IG粉絲約$13.6,1000個like都是約$70,10,000 followers都是約$1,360,投資多一點做KOL話咁易!

來源:motherboard

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

 

 

Facebook Comments