日本環球影城 Super Nintendo World 就係咁!新片 + 現場初期示範

1.png

日本環球影城下一個即將加入的大型新園區,就係以任天堂為主題嘅 “Super Nintendo World”。雖然呢個新區要到 2020 年先開 (配合東京奧運),但係官方已經急不及待要展示一下!

今日日本環球影城官方公開一段新預告片,比大家睇下究竟呢個 Super Nintendo World 大概會係點。同預期一樣,任天堂區好多地方都會以 Super Mario 系列為主題。就好似親身入左 Mario 嘅關卡咁,有齊好多大家見慣見熟嘅角色同物件。

整體設計睇黎同上年最初公佈果陣嘅圖片吻合,更令人相信呢個就係 Super Nintendo World 嘅最終設計。

1.jpg

除此之外,近日有人發現環球影城現場新起左個特別場境,完全就係 Super Nintendo World 主題。雖然應該唔係新園區設施,比較可能係媒體發佈等特別活動,但都可以初步見到效果唔錯!

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

Facebook Comments