揸返屋企任試 ! Tesla 開放 7天真·試駕體驗

teslas_feature image

去showroom睇車再去馬路試車就試得多,但估不到今時今日有品牌是願意承諾讓人整架車拿回家慢慢試,而這個品牌是著名電動車品牌 Tesla 。重點今次除了 Model S 外,還有 Model X 最新型號讓客人試車,一架新車起碼過百萬,誠意十足。

drive-to-believe-hero

Tesla 開放名為「Drive to Believe」體驗活動,你可以用自己的座駕和 Tesla 車輛交換一星期,7天內Tesla 是屬於你 ,直接感受電動車帶來感覺。當然考慮是否購買就自己決定。不過難得可以7天內試盡新車,重要有旗艦型號Model X,駕出去遊走河都正。負擔不起的朋友都叫曾經擁有過 !

2017-05-29 17_03_42-Drive to Believe _ Tesla

官網:Tesla

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

 

Facebook Comments