老任經典手掣復刻!紅白機手掣玩到 Switch

switch_feature image人時不時就會懷念過去,所以復刻的產品永遠會長出長有,大受歡迎。就好像任天堂推出的新主機Switch,近期靠Mario Kart Deluxe 8 可謂人氣急升,但要用較細的 Joy-Con 手掣操控,並不是每個人能夠習慣,最近 8Bitdo 推出老任復刻手掣終於有更新,支援到任天堂Switch,看照片已經好吸引。

SWITCH2

 

SWITCH3SWITCH4

外國 8Bitdo 這間公司以推出老任復刻手掣以出名,手掣款式多,由香港 fans都認識紅白手掣、NES 灰白手掣到其他區域主機限定手掣都有齊。外形設計和舊式手掣相近,還原度算高。本身手掣以藍牙連接,支援 macOS,iOS,Android、windows等系統,最近更新可以支援Switch主機。大家可以用著紅白手掣重溫孖寶賽車放龜殼的日子。香港也有售賣點,詳情查詢官網。

2017-05-24 12_59_30-

官網:8Bitdo

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

 

Facebook Comments