「Apple 版 Office」有份!超實用官方 Apps 全部免費下載

1.jpg

Apple 由 2013 年 9 月開始,已經將一系列官方 Apps 免費送給所有買新 iOS / Mac 裝置的用戶。不過如果你在之前買機就依然要付款購買才能用。今日 Apple 終於全面將所有 Apps 變成免費!

之前收費的 Apple 官方 Apps 包括製作音樂的 GarageBand、剪片工具 iMovie、「Apple 版 Office」文書工具 iWork 系列 (Pages, Keynote, and Numbers)。之前 iOS 版 Garageband 就要 $4.99 美元,iWork 每個要 $9.99 美元。Mac 版就更加貴,要 $14.99 – $19.99 美元不等。

現在無論 iOS 或 Mac 版本,任何 iPhone / iPad / Mac 都可以去 App Store 直接免費下載!

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

Facebook Comments