紅色 iPhone 實物有幾靚?搶先睇開箱![有片]

1.jpg

昨晚 Apple 突然推出 PRODUCT(RED) 紅色 iPhone 7 和 iPhone 7 Plus。雖然要到 3 月 24 日晚上 11 時 01 分才接受訂購,但今日著名 YouTuber 已經搶先從 Apple 拿到一部,搶先開箱展示實機!

Red iPhone 7 2

可見包裝盒除了見到紅色 iPhone 之外,盒上的 iPhone 和 Apple 標誌都是紅色。裡面除了多一張介紹 PRODUCT(RED) 行動的卡之外,其他內容和其他版本一樣。

red-iphone-21

可見機身的紅色是磨沙表面,紅色和 Apple 官方圖片一樣極之鮮艷,看起來真的不錯。另一個好處是指紋比其他顏色版本更不明顯。不過正面就有些少失望,首先 Touch ID 並沒有跟隨是紅色,而且如果正面是黑色或許更加型..大家點睇?

https://www.youtube.com/watch?v=VDsjYTMyh94

唔想錯過更多最新內容,Like C6UP Facebook 專頁啦!

Facebook Comments